SNEAKERS TRENDY PRO ROK 2024

Dunky, Midy, a Čtyřky – ty milujeme všichni, to je jasné. Ale musíš uznat, že jich už je trochu moc. Trendy se neustále mění a my jsme pro tebe dnes přichystali pohled do budoucna. Pojďme spolu prozkoumat, které tenisky by mohly vládnout světu v roce 2024.

Nike Kobe Éra

Když Nike minulé léto oznámila spolupráci s rodinou legendárního Kobe Bryanta, všichni jsme čekali, co přijde. A nepřišlo zklamání – série Nike Kobe se stala hned populární. Už jsme viděli několik úžasných vydání, jako je Nike Kobe 6 Protro „Reverse Grinch“ nebo Nike Kobe 4 Protro Gift „Mamba“. Tato série je za nás top a vyhlížíme další modely, které mají brzy přijít. Mezitím se podívej na naši nabídku Nike Kobe > NAKUPUJ ZDE.

90. léta jsou zpět

Jak se říká, vše staré je zase nové. „Dads shoes“ jsou sice už chvíli na scéně, ale co teprve ty pravé 90s kousky od Nike? Tyhle retro modely mají něco, co dnešní novinky prostě postrádají. Například nedávné oživení modelu Nike Attack ukazuje, že stará škola má stále co nabídnout. A co ty? Jaký retro model bys chtěl vidět na nohou? My bychom uvítali opět větší pozornost na řadu Nike Air Fomposite.

Pohodlí vládne

Tohle je něco, co nikdo nečekal. Pohodlná obuv, jako jsou UGGs, slip-ony a nazouvací boty, se stali největším hitem poslední sezóny. Teď, když se pohodlí stává prioritou, mnoho lidí volí jednoduché a pohodlné „nazouváky“ místo vyhypovaných, maximalistických tenisek. Tohle je trend, který bude podle všeho dominovat celý rok 2024. Podívej se na naši nabídku UGGs: > NAKUPUJ ZDE.

Na tůru nebo na Fashion week?

Poslední trend, který zaznamenal boom.. jsou funkční tenisky od značek jako Salomon, Asics, nebo některé modely New Balance. Tyhle tenisky jsou vyrobené pro náročné podmínky, ale zároveň vypadají skvěle. Salomon XT-6 nebo New Balance 610 jsou jen některé z modelů, které si získaly své místo nejen na turistických stezkách, ale i ve městě. Jaký z těchto modelů tě nejvíc baví?

Tak co myslíš, jaké tenisky uvidíme letos nejvíc? Budou to Nike Kobes, UGGs, Salomon nebo něco úplně jiného? Těžko říct, ale bude super sledovat, jak se tyhle trendy vyvíjejí. A co bys ty přidal do mixu? Napiš mi své tipy na tenisky, které by měly rozbouřit rok 2024.

Air Jordan
Nike Dunk
Nike Air Force 1
adidas YEEZY
New Balance
Přejít nahoru