YEEZY ZA 20 USD

Yeezy za 20 dolarů? To je nový KANYE!

Dlouho jsme si nepovídali o streetwearu, ale je na čase se zaměřit na něco zajímavého. A tím myslím poslední kontroverzní drop od Kanyeho Westa. Ye, jak se sám nazývá, rozpoutal módní zmatek se svými Yeezy za pouhých 20 dolarů a novým albem Vultures 1.

Začneme tím nejvíce šokujícím: Kanye West stanovil ceny všech položek ve svém Yeezy shopu, včetně nově vydaných Yeezy Pods, na 20 dolarů. Jeho filozofie sjednocení a snížení cen je známá. Už dříve si stěžoval, že Gap nechtěl snižovat ceny, aby si udržel svůj image. Ale u nového merche se ukázalo, že za dopravu si účtuje až 50 dolarů. Nové Yeezy Pods vás vyjdou na pěkných 471 Kč, ale doprava může být i dvojnásobná.

Tento drop, který otřásl světem, vyšel současně s jeho novým albem Vultures 1, prvním dílem ze série tří alb Vultures. Kanye zde spolupracuje s umělci jako India Love, jeho dcera North West, Freddie Gibbs, Nipsey Hussle, YG, Quavo, Playboi Carti, Travis Scott, Rich The Kid, Chris Brown, Lil Durk a Bump J. To je seznam, že? A to ještě nemluvím o kontroverzním obalu alba s postavou v hokejové masce, která byla původně bílá, ale Kanye ji později změnil na černou. Co to znamená? Nevíme.

Nové Yeezy Pods jsou prvním vydáním tenisek po skončení spolupráce s adidasem a jsme zvědaví, zda se uchytí, protože recenze jsou zatím velmi rozporuplné. Podívej se třeba na recenzi Zdeny, který měl tenisky v ruce a není z nich moc nadšený, odkaz na video najdeš ZDE.

Kanye má v nabídce i další kousky, jako WET tank, WET romper, trička a dlouhé rukávy s logem Vultures 1, dokonce i Vultures kalhoty. Zajímavé je, že většina těchto kousků byla udělána na jeden střih, což sice snížilo náklady, ale uvidíme, jak to bude vypadat v praxi. Kanye asi opravdu chce, aby byla móda dostupná pro všechny.

Den po dropu Ye zveřejnil na Instagramu, že za jeden den prodal přes 260 000 YZY Pods a vydělal přes 19 milionů dolarů. Šílené a geniální zároveň.

Kanye je nepochybně jednou z největších osobností módního průmyslu a jeho Vultures 1 to jen potvrzuje. Ať už jsi fanoušek Yeezy nebo ne, musíš uznat, že Kanye umí rozpoutat pořádný rozruch. Dej nám vědět, co si myslíš o novém albu Vultures 1 a zda sis něco objednal z Kanyeho dropu. A co takhle kanyeho merch u nás v ROOMSTOCKu? A pokud by si chtěl cokoliv z kolaborace Kanyeho a adidasu, tak u náš máš ten nejlepší výběr: adidas x KANYE WEST.

Oblečení
Doplňky
Přejít nahoru